Valgymo menas. Kaip valgyti?
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaip valgomos jaučių uodegos?


Jei restorane užsakote jaučio uodegą, turite gerai žinoti, ką darote. Būkite atsargūs. Peiliu ir šakute sudoroti kremzles, kaulus ir nedidelį mėsos kiekį - tikras vargas. Šiuo atveju visiškai neįmanoma atrodyti nors kiek elegantiškai.

Išskyrus keletą Elzaso restoranų, vargu ar kur nors kitur galėtumėte užsakyti visą jaučio uodegą. Daugelyje vokiečių restoranų gali būti pasiūlytas jaučių uodegų troškinys - uodega įdaryta ir supjaustyta dalimis - arba ragu (be kaulų). Visas sunkiausias darbas jau virėjų atliktas virtuvėje, mėsa sukimšta į kiaulės pūslę ir iškepta - taip lengviau susidoroti klientui. Kai mėsa tinkamai paruošta ir gerai ištroškinta, ji būna sultinga ir lengvai valgoma šakute. Jeigu nepavyksta, imamasi peilio.

Įdaryta jaučio uodega - klasikinis patiekalas, ypač Badene. Todėl nebus klaida prie jo užsakyti sausą burgundišką vėlyvo derliaus vynuogių vyną, pagamintą Badene.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668