Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!
Lietuvoje - ežerų ir upių krašte, jūrinėje valstybėje - žvejyba ir žuvies patiekalai yra plačiai paplitę. Žuvys yra vienas svarbiausių ir vertingiausių maisto produktų mūsų mityboje. Jos labai lengvai virškinamos, o savo maistine verte prilygsta mėsai ir pienui. Tai puikus produktas, saugantis mūsų sveikatą ir "grakščias" linijas. Šioje kategorijoje receptai, kuriuose naudojama žuvis.
|
Receptų šioje kategorijoje: 283 Pavadinimas |
Susidomėjo |
| • Balinta žuvienė | 2308 |
| • Menkės šašlykai vakarėliui | 2977 |
| • Žuvies kukuliai (atsiuntė Jūratė) | 2671 |
| • Upėtakis su migdolais | 2473 |
| • Menkė, kepta su daržovėmis | 3206 |
| • Lašišos užkepėlė | 6292 |
| • Lašiša su špinatais | 4384 |
| • Kepta silkė su obuoliais | 1957 |
| • Grilyje keptas sterkas | 2289 |
| • Menkė su lašiniais | 1692 |
| • Žuvies troškinys | 5223 |
| • Kepta žuvis graikinių riešutų padaže | 3742 |
| • Troškinta menkė su lapkotiniais salierais | 2310 |
| 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 |