Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!
Tailandietiškos virtuvės patiekalai pasižymi nepaprastu aštrumu. Taip yra dėl tailandiečių mėgstamų aitriųjų čili pipirų ir kitų aštriųjų ingredientų. Nepaisant to, ar patiekalas išties aštrus, ar palyginti švelnus, Tailando virtuvė visuomet išlaiko harmoniją tarp ingredientų. Įsileiskite truputėlį egzotikos į savo namus ir išbandykite tailandietiškus patiekalus.
|
Receptų šioje kategorijoje: 15 Pavadinimas |
Susidomėjo |
| • Tailandietiška vištienos sriuba su kokosų pienu | 5158 |
| • Talandietiški žuvies kotletai | 1228 |
| • Jūros gėrybės su ryžių makaronais (Tailandas) | 1394 |
| • Vištienos salotos su vaisiais (Tailandas) | 1130 |
| • Mėsos kukuliai su žemės riešutų padažu (Tailandas) | 1538 |
| • Makaronai "Tailandietiškai" | 3687 |
| • Tailandietiški daržovių suktinukai | 3631 |
| • Tailandietiškos jautienos salotos | 2556 |
| • Tailandietiška vištiena | 16047 |
| • Tailandietiška ėrienos sriuba su kariu | 1864 |
| • Tailandietiškas marinatas | 2876 |
| • Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto) | 15606 |
| • Vištiena žaliajame kari padaže (Kaeng Khiao Wan Kai) (foto) | 10171 |
| • Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto) | 6979 |
| • Krevečių sriuba tailandietiškai | 6677 |
| 1 |