Kiaulienos vėrinukai su vaisiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos vėrinukai su vaisiais


INGREDIENTAI:

110 g batono trupinių,
citrina,
450 g maltos kiaulienos,
kiaušinis,
druskos,
maltų pipirų,
10 džiovintų abrikosų,
2 šaukštai baltojo vaisių vyno,
50 g skrudintų kedrų riešutų,
2 šaukštai susmulkintų čiobrelių,
laurų lapelių,
200 g kubeliais supjaustytos sumuštinių duonos.


GAMINIMAS:

Citrinos žievelę nutarkuojame, išspaudžiame sultis.

Batono trupinius sumaišome su citrinos žievelėmis, sultimis ir vynu. Išmirkome. Nuspaudžiame, sumaišome su smulkiai supjaustytais abrikosais, mėsa, riešutais ir čiobreliais. Pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai išmaišome. Iš šios masės padarome maždaug graikinio riešuto dydžio rutuliukus. Pakaitomis su duonos kubeliais ir laurų lapeliais suveriame juos ant medinių iešmelių.

Kepame grilyje 15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668