110 g batono trupinių,
citrina,
450 g maltos kiaulienos,
kiaušinis,
druskos,
maltų pipirų,
10 džiovintų abrikosų,
2 šaukštai baltojo vaisių vyno,
50 g skrudintų kedrų riešutų,
2 šaukštai susmulkintų čiobrelių,
laurų lapelių,
200 g kubeliais supjaustytos sumuštinių duonos.
GAMINIMAS:
Citrinos žievelę nutarkuojame, išspaudžiame sultis.
Batono trupinius sumaišome su citrinos žievelėmis, sultimis ir vynu. Išmirkome. Nuspaudžiame, sumaišome su smulkiai supjaustytais abrikosais, mėsa, riešutais ir čiobreliais. Pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai išmaišome. Iš šios masės padarome maždaug graikinio riešuto dydžio rutuliukus. Pakaitomis su duonos kubeliais ir laurų lapeliais suveriame juos ant medinių iešmelių.
Kepame grilyje 15 minučių.