Obuolių marmeladas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių marmeladas


INGREDIENTAI:

2,5 kg obuolių,
1,6 kg cukraus,
100 g vandens.


GAMINIMAS:

Norint paruošti marmeladą, reikia atrinkti prinokusius, be dėmelių ir nesukirmijusius obuolius bei pašalinti jų sėklas. Po to supjaustykite obuolius skiltelėmis ir sudėkite jas į šaltą vandenį. Virkite obuolius ant stiprios ugnies, kol suminkštės. Tuomet sudėkite juos į sietelį ir pertrinkite, kol taps piurė konsistencijos.

Dar kartą pastatykite ant ugnies ir virkite, kol sutirštės. Paruoškite sirupą ir supilkite į jį obuolių piurė. Nuolat maišydami, virkite, kol masė taps tiršta. Po to įbėrę cukraus atvėsinkite. Pakratykite marmeladą, sudėkite jį į švarius stiklainius ir laikykite tamsioje vietoje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668