600 g avienos filė,
100 ml alyvų aliejaus,
2 raudonosios paprikos,
8 raudonieji svogūnai,
3 skiltelės česnako,
po šaukštelį kmynų,
kalendrų,
cinamono,
maltų uoginių paprikų,
8 baltieji svogūnai,
8 vynuoginiai pomidoriukai.
GAMINIMAS:
Avieną supjaustome kubeliais.
Česnakus sugrūdame, sumaišome su kitais prieskoniais, aliejumi, užpilame ant mėsos ir gerai išmaišome. Uždengiame ir marinuojame tris valandas.
Paprikas išvalome, supjaustome gabalėliais.
Svogūnus nulupame, supjaustome ketvirčiais.
Išgriebiame mėsą iš marinato, nusausiname ir pakaitomis su raudonaisiais ir baltaisiais svogūnais, pomidorais bei paprikomis susmeigiame ant iešmų.
Vartydami kepame grilyje 15 minučių.
Mėsą tiekiame su ryžiais.