Kvietinis ragaišis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kvietinis ragaišis


INGREDIENTAI:

900 g stambiai maltų (rupių) kvietinių miltų,
1,5 stiklinės vandens,
pieno arba rūgusio pieno,
1 kiaušinio,
20 g mielių,
1/3 šaukštelio druskos,
žiupsnelio cukraus.


GAMINIMAS:

Mieles ištrinkite su cukrumi, vandenį arba pieną pašildykite. Pieną ir mieles supilkite į dubenį, įdėkite 1/3 miltų ir užmaišykite tešlą. Palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų. Pakilusią tešlą išplakite, suberkite druską, likusius miltus, įmuškite kiaušinį, užminkykite.

Tešla turi pakilti antrą kartą. Tada darykite apskritus arba pailgus kepalėlius. Sudėkite juos ant kepimo skardos ir palaikykite nekarštoje orkaitėje (apie 50 laipsnių), kad pakiltų. Ištraukite, aptepkite išplaktu kiaušiniu, padidinkite karštį iki 200 laipsnių ir kepkite apie 45 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668