Džiovintų vaisių pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Džiovintų vaisių pyragas


INGREDIENTAI:

500 g razinų,
5 šaukštų romo,
250 g minkšto sviesto,
250 g rudojo cukraus,
5 kiaušinių,
žiupsnelio druskos,
2 šaukštų apelsinų džemo,
350 g miltų,
50 g tarkuotos apelsino žievelės,
1 šaukštelio kepimo miltelių.


GAMINIMAS:

Razinas nuplaukite karštu vandeniu, nusausinkite ir užpilkite romu. Sviestą išsukite su cukrumi ir žiupsneliu druskos po vieną įmaišykite kiaušinius, sukrėskite apelsinų džemą ir tarkuotą apelsino žievelę. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įsukite į sviesto masę.

Į tešlą įmaišykite rome išmirkytas razinas, išmaišykite ir sukrėskite į skardą. Paviršių išlyginkite, papuoškite migdolais. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Karštį sumažinę iki 140 laipsnių, kepkite dar 0,5 valandos. Kepinį išimkite iš orkaitės, atvėsinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668