T e š l a i:
120 g minkšto sviesto,
70 g miltinio cukraus,
200 g miltų,
1 kiaušinio,
1 šaukštelio vanilinio cukraus.
Į d a r u i:
60 ml klevų sirupo,
70 g cukraus,
50 g migdolų,
50 g graikinių riešutų,
50 g pistacijų,
3 kiaušinių.
GAMINIMAS:
Sviestą išsukite su miltiniu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios vienalytės masės. Įmaišykite kiaušinį, tada supilkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite. Suformuokite rutulį, dėkite į šaldytuvą 30 min.
Iš tešlos iškočiokite skritulį, įklokite į apskritą kepimo popieriumi išklotą skardą. Įdaras: dubenėlyje išplakite kiaušinius su cukrumi ir klevų sirupu, sudėkite susmulkintus riešutus ir išmaišykite. Masę sukrėskite ant tešlos formoje, išlyginkite paviršių. Kepkite apie 40 min. 180 laipsnių orkaitėje.