Desertas su madera receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Desertas su madera


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

Raudonajam sluoksniui:
300 ml moderos,
300 g šaldytų aviečių,
50 g cukraus.

Vaniliniam k r e m u i:
2 šaukštų želatinos,
150 ml pieno,
250 ml grietinėlės (35 proc.),
50 g cukraus,
6 kiaušinių trynių,
1 pakelio vanilinio cukraus.

P a p u o š t i:
500 ml grietinėlės (35 proc.),
2 pakelių grietinėlės standiklio.

GAMINIMAS:

Avietes atitirpinkite, sutrinkite elektriniu trintuvu. Suberkite cukrų, supilkite maderą ir gerai išmaišykite. Želatiną užpilkite vandeniu, palaukite, kol išbrinks, tada ištirpinkite įstatę į didesnį indą su karštu vandeniu. Atvėsinkite, supilkite į aviečių masę. Į prikaistuvį supilkite pieną, grietinėlę ir ant silpnos ugnies pakaitinkite, bet neužvirkite.

Palikite, kad šiek tiek pravėstų. Dubenėlyje šluotele išplakite kiaušinių trynius su cukrumi ir pildami plona srovele įmaišykite į pieną. Suberkite vanilinį cukrų, išmaišykite ir kaitinkite, kol masė sutirštės. Atvėsinkite.

Į plačias taures išpilstykite aviečių masę su madera, dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Ant viršaus sukrėskite vanilinį kremą. Desertą papuoškite grietinėlės, išplaktos su cukrumi ir grietinėlės standikliu, bokšteliais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668