200 g šokoladinių sausainių,
50 g sviesto.
S l u o k s n i u i:
100 ml apelsinų džemo.
K r e m u i:
250 g maskarponės,
100 ml miltinio cukraus,
1 šaukštelio želatinos,
2 šaukštų apelsinų likerio,
1 šaukšto vandens,
100 ml stiprios šaltos kavos,
200 ml grietinėlės (35 proc.),
50 g juodojo šokolado.
GAMINIMAS:
Sausainius sugrūskite arba sutarkuokite, sumaišykite su lydytu sviestu. Maskarponę sumaišykite su miltiniu cukrumi ir apelsinų likeriu, sukrėskite iki standžių putų išplaktą grietinėlę ir išmaišykite. Šokoladą sutarkuokite.
Į taures sluoksniais dėkite kremą, apelsinų džemą, sausainių mišinį su sviestu ir šokolado drožles. Laikykite šaldytuve apie 2 val. Desertą patiekite pabarstytą šokolado drožlėmis.