Šokoladinis desertas taurėje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šokoladinis desertas taurėje


INGREDIENTAI:

200 g šokoladinių sausainių,
50 g sviesto.

S l u o k s n i u i:
100 ml apelsinų džemo.

K r e m u i:
250 g maskarponės,
100 ml miltinio cukraus,
1 šaukštelio želatinos,
2 šaukštų apelsinų likerio,
1 šaukšto vandens,
100 ml stiprios šaltos kavos,
200 ml grietinėlės (35 proc.),
50 g juodojo šokolado.


GAMINIMAS:

Sausainius sugrūskite arba sutarkuokite, sumaišykite su lydytu sviestu. Maskarponę sumaišykite su miltiniu cukrumi ir apelsinų likeriu, sukrėskite iki standžių putų išplaktą grietinėlę ir išmaišykite. Šokoladą sutarkuokite.

Į taures sluoksniais dėkite kremą, apelsinų džemą, sausainių mišinį su sviestu ir šokolado drožles. Laikykite šaldytuve apie 2 val. Desertą patiekite pabarstytą šokolado drožlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668