Jautienos troškinys su baklažanais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos troškinys su baklažanais


INGREDIENTAI:

600 g jautienos,
1 stiklinė natūralaus jautienos sultinio,
2 baklažanai,
0,5 l savose sultyse konservuotų pomidorų be odelės,
1 svogūnas,
1 citrinos sultys,
truputis druskos,
pipirų,
šafranų,
ciberžolių,
vaistinių ožragių.


GAMINIMAS:

Baklažanus nulupkite, supjaustykite išilgai, apibarstykite druska ir palikite 10 min., kad išsiskirtų sultys ir išnyktų aitrumas. Mėsą supjaustykite kubeliais, susmulkinkite svogūną, smulkiai supjaustykite arba sutrinkite pomidorus. Paruoštus mėsą, svogūnus, pomidorus dėkite į greitpuodį.

Supilkite sultinį, citrinos sultis, suberkite prieskonius. Puodą sandariai uždarykite ir kaitinkite. Kai vožtuvas ims šnypšti, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 30 min. Jeigu vietoj jautienos naudosite veršieną, užteks ir 15-20 min. Kol mėsa troškinasi, baklažanus supjaustykite dideliais kubeliais ir apkepkite įkaitintame aliejuje maždaug 10 min.

Kai mėsa baigs troškintis (po 30 min.), išleiskite garus ir puodą saugiai atidarykite. Greitpuodžio turinį pamaišykite, sudėkite apkeptus baklažanus, uždarykite puodą ir dar patroškinkite 10 min. Troškinį patiekite su virtais ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668