4-5 žalios bulvės,
50 g margarino,
300 g faršo,
1 morka,
2 svogūnai,
4 nedideli porai,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
0,5 l vandens,
žiupsnelis mairūnų,
truputis druskos.
GAMINIMAS:
Bulves ir porus su lapais supjaustykite griežinėliais, svogūnus smulkiai sukapokite ir pakepkite margarine, morką stambiai sutarkuokite, iš faršo suformuokite nedidelius kukulius. Greitpuodyje sluoksniais sudėkite bulves, porus, tarkuotą morką, faršo kukuliukus ir vėl bulves bei kitas daržoves.
Ant viršaus užpilkite pakepintus svogūnus, pomidorų tyrę, užberkite druskos, mairūnų, įpilkite 0,5 l karšto vandens. Puodą sandariai uždarykite ir kaitinkite. Kai vožtuvas ims šnypšti, sumažinkite ugnį ir troškinkite 20 min. ant silpnos ugnies. Tuomet išleiskite garus ir puodą saugiai atidarykite.