1 l raugintų kopūstų,
1/2 stiklinės vandens,
5 vidutinio dydžio bulvės,
5 maltos mėsos dešrelės.
GAMINIMAS:
Į greitpuodį sudėkite kopūstus, užpilkite 1/2 stiklinės vandens. Puodą sandariai uždarykite ir užkaiskite. Kai vožtuvas ims šnypšti, sumažinkite ugnį ir virkite 8-10 min. Tada ugnį išjunkite, išleiskite garus, atidarykite puodą ir ant troškintų kopūstų uždėkite tinklelį, skirtą gaminti garuose.
Ant tinklelio sudėkite nuskustas nepjaustytas bulves ir maltos mėsos dešreles. Greitpuodį vėl uždarykite, užkaiskite ir vožtuvui pradėjus šnypšti sumažinkite ugnį. Virkite dar 10 min. Tuomet išleiskite garus ir saugiai atidarykite puodą. Jei būtų troškinami tik kopūstai, jiems pakaktų 12-15 minučių.