Greitpuodyje troškinta vištiena su uogiene receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Greitpuodyje troškinta vištiena su uogiene


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

1 višta (supjaustyta į 8 dalis) arba 2 vištų ketvirčiai ir
1 vištos krūtinėlė su kaulu.

M a r i n a t u i:
100 ml raudonojo vy no acto,
2 šaukštai sojų padažo,
2 šaukštai medaus,
100 ml vandens,
3 česnako skiltelės,
1 šaukštelis garstyčių miltelių,
100 ml saldžios mėgstamos uogienės (aviečių, serbentų, bruknių, spanguolių).

GAMINIMAS:

Iš nurodytų produktų paruoškite marinatą. Į jį sudėkite vištieną ir marinuokite 6-8 val. Į greitpuodį įpilkite truputį aliejaus ir jame (atvirame puode) apkepkite vištienos gabalus. Tada supilkite marinatą ir greitpuodį sandariai uždarykite. Užkaiskite ant maksimaliai didelės ugnies.

Slėgis puode susidarys per kelias minutes. Kai vožtuvas ims šnypšti, ugnį iškart sumažinkite ir nuo to laiko virkite maždaug 14 min. Tada ugnį išjunkite, sumažinkite slėgį išleisdami garus. Kai garai išeis, saugiai atidarykite puodą. Vištieną išimkite, o iš likusio skysčio ir trupučio vandenyje išmaišytų miltų pagaminkite padažą. Patiekite su padažu ir ryžiais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668