250 g baltagūžių kopūstų,
2 agurkai,
morka,
mėlynasis svogūnas,
250 g krabų lazdelių,
3 kiaušiniai,
150 g konservuotų saldžiųjų kukurūzų,
krapų,
petražolių,
6 šaukštai majonezo,
6 šaukštai pieno,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Kopūstus smulkiai supjaustykite, sudėkite į indą, įberkite druskos, pipirų ir rankomis pamaigykite, kad išsiskirtų sulčių. Leiskite truputį pastovėti. Morką stambiai sutarkuokite, agurkus ir virtus kiaušinius supjaustykite šiaudeliais, svogūną-plonais pusžiedžiais.
Krabų lazdeles supjaustykite kubeliais, žalumynus smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite su kopūstais. Apliekite padažu: pieną sumaišykite su majonezu.