Indoneziški šašlykai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Indoneziški šašlykai


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

220 g neriebios kiaulienos išpjovos,
3 šaukštai sojų padažo,
šaukštas šviežiai spaustų laimų sulčių,
šaukštelis tarkuotų imbierų,
šaukštelis cukraus,
skiltelė česnako,
2 šaukšteliai aliejaus,
nedidelis svogūnas,
pusė šaukštelio raudonųjų paprikų miltelių,
60 g žemės riešutų sviesto,
9 šaukštas melasos.

GAMINIMAS:

Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Kiaulieną supjaustome 5 mm storio griežinėliais, paskui - plonomis juostelėmis.

Dubenyje sumaišome 2 šaukštus sojų padažo, laimų sultis, imbierus, cukrų ir česnaką. Sudedame kiaulieną į marinatą ir sumaišome. Dubenį pridengiame dangčiu ir 3-4 valandas laikome šaltai.

Gaminame padažą. Puode įkaitintame aliejuje 5 minutes maišydami kepiname svogūnus. Įberiame raudonųjų paprikų miltelių ir kepiname 30 sekundžių. Mišinį supilame į plaktuvą, sudedame žemės riešutų sviestą, įpilame melasą, likusį sojų padažą ir 4 šaukštus vandens. Išmaišome.

Kiaulieną susmeigiame ant iešmelių. Kepame šašlykus įkaitintame grilyje po 3-4 minutes iš abiejų pusių.

Tiekiame karštus su padažu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668