2 stiklinės avižinių miltų,
0,5 stiklinės kvietinių miltų,
kiaušinis,
0,5 stiklinės cukraus,
50 g sviesto,
po šaukštą medaus (skysto)
bei grietinės,
šaukštelis sodos.
GAMINIMAS:
Kiaušinį išplakite su cukrumi. Sviestą ištirpinkite ir supilkite į jį medų bei grietinę. Gerai išmaišykite ir supilkite į kiaušinio plakinį. Avižinius bei kvietinius miltus išsijokite, įberkite sodos ir supilkite į mišinį. Galite įberti razinų, jei mėgstate.
Užmaišykite tešlą. Tešla turėtų būti tąsi, tačiau ne itin lipni prie rankų-tad maždaug 1,5 cm storio paplotėlius formuokite naudodami miltus. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 170 laipsnių temperatūroje maždaug 20 minučių.