Upėtakiai su šonine receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakiai su šonine


INGREDIENTAI:

(3 porcijoms)
2-3 nedidelių upėtakių,
citrinų sulčių,
petražolių,
krapų,
1 skiltelės česnako,
šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės,
100 g tarkuoto fermentinio sūrio,
2 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
200 g šaltai rūkytos šoninės,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
4 šaukštų miltų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Upėtakius išdarinėkite, nuplaukite, nusausinkite, apšlakstykite citrinų sultimis, apibarstykite druska ir pipirais. Sumaišykite sūrį, džiūvėsėlius, citrinos žievelę, kapotą česnaką, petražoles ir krapus. Šiuo mišiniu įdarykite žuvį.

Šoninę supjaustykite plonomis juostelėmis ir apvyniokite kiekvieną žuvį. Šoninę galite apibarstytipipirais. Paruoštas žuvis pavoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje. Patiekite su baltos duonos skrebučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668