600 g lašišos filė,
400 g brokolių,
1 apelsino,
2 mandarinų,
100 g konservuotų ananasų,
100 g vynuogių,
40 g marinuotos imbiero šaknies,
2 šaukštų migdolų plokštelių,
2 šaukštų citrinų sulčių,
4 šaukštų alyvuogių liejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Žuvies filė supjaustykite porcijų gabalais, apibarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis ir palaikykite 10 min. Apelsiną ir mandarinus nulupkite, išskirstykite skiltelėmis, nuimkite plėveles. Vynuoges perpjaukite perpus, išimkite kauliukus. Ananasus išgriebkite iš skysčio, imbierą supjaustykite gabaliukais.
Žuvį iškepkite aliejuje. Brokolį išskirstykite žiedynais ir išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite. Žuvį patiekite su vaisiais, imbieru ir brokoliais, apibarstykite paskrudintomis migdolų plokštelėmis.