10-12didelių blynų, iškeptų su soda arba mielėmis (žiūrėti receptus),
1 stiklinės pieno,
2 kiaušinių trynių,
5 šaukštų miltinio cukraus,
2 didelių riekių pyrago,
4 šaukštų sviesto,
25 g razinų,
1-2 obuolių,
vanilinės lazdelės.
GAMINIMAS:
Obuolius nulupkite, nuplaukite, išimkite sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite. Pieną užvirinkite kartu su vanilės lazdele, trynius išsukite su miltiniu cukrumi. Į trynius po truputį pilkite karštą pieną ir energingai plakite.
Sudėkite smulkiai supjaustytą pyragą, ištirpintą sviestą, obuolius ir nuplautas razinas. Įdarą dėkite ant blynų, sulankstykite ir apkepkite karštoje keptuvėje su aliejumi. Apkeptus blynus sudėkite į lėkštę, apibarstykite miltiniu cukrumi.