4 vištienos krūtinėlių,
po vieną raudoną ir
žalią papriką,
svogūnų laiškų,
1 skiltelės česnako,
šviežių petražolių,
1 šaukšto aliejaus,
125 mocarelos sūrio,
2 šaukštų sviesto,
100 ml portveino,
75 ml grietinėlės,
druskos,
pipirų,
maltos paprikos miltelių.
GAMINIMAS:
Vištienos krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, peiliu įpjaukite horizontalias kišenėles, jas įtrinkite prieskoniais. Paprikas supjaustykite mažais kubeliais, svogūnų laiškus, česnaką ir petražoles susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite paprikas, svogūnų laiškus, petražoles, česnakus, pagardinkite druska, pipirais, paprikos milteliais ir apkepinkite.
Viską perdėkite į indą, suberkite mažais kubeliais pjaustytą mocarelos sūrį, išmaišykite, gautu mišiniu prikimškite kišenėles ir susmeikite smeigtukais. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite vištieną ir kepkite iki gražios aukso spalvos. Iškeptas krūtinėles išimkite, o į keptuvę su riebalais supilkite vyną, užvirkite, sudėkite grietinę, šiek tiek pavirkite. Vištieną patiekite su padažu.