Veršiena, marinuota su citrinomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršiena, marinuota su citrinomis


INGREDIENTAI:

700 g veršienos išpjovos,
70 ml baltojo vyno,
60 ml aliejaus,
2 citrinos,
2 skiltelės česnako,
šaukštas stambiai maltų juodųjų pipirų,
druskos,
petražolių papuošti.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustome į keturias dalis ir šiek tiek pamušame. Citrinas nuplauname, nusausiname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis.

Česnaką nulupame ir sugrūdame. Dideliame dubenyje sumaišome vyną, aliejų, citrinų sultis ir žievelę, česnaką bei pipirus.

Veršieną sudedame į marinatą, padedame šaltai ir marinuojame apie 24 valandas.

Mėsą nusausiname ir pabarstome druska. Kepame grilyje 15-20 minučių, pašlakstydami marinatu.

Kiekvieną porciją papuošiame petražolės šakele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668