700 g veršienos išpjovos,
70 ml baltojo vyno,
60 ml aliejaus,
2 citrinos,
2 skiltelės česnako,
šaukštas stambiai maltų juodųjų pipirų,
druskos,
petražolių papuošti.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustome į keturias dalis ir šiek tiek pamušame. Citrinas nuplauname, nusausiname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis.
Česnaką nulupame ir sugrūdame. Dideliame dubenyje sumaišome vyną, aliejų, citrinų sultis ir žievelę, česnaką bei pipirus.
Veršieną sudedame į marinatą, padedame šaltai ir marinuojame apie 24 valandas.
Mėsą nusausiname ir pabarstome druska. Kepame grilyje 15-20 minučių, pašlakstydami marinatu.
Kiekvieną porciją papuošiame petražolės šakele.