(4 porcijos)
6 kiaulienos nugarinės pjausnių,
250 ml Borges balzaminio acto Modena,
įvairių gėlių medaus,
200 g sojų padažo Vitana,
grūdėtųjų garstyčių,
druskos,
aliejaus,
kumino,
juodųjų pipirų,
garstyčių.
GAMINIMAS:
Marinatui gerai sumaišykite "Mdenos" balzaminio acto, aliejaus, sojų padažo, medaus, grūdėtųjų garstyčių padažo "Dijon", trinto kumino ir juodųjų pipirų. Kiaulienos nugarinę nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite ir sudėkite į marinatą.
Marinuoti reikia ne trumpiau kaip valandą, bet geriau ilgiau. Prie kepsnelių puikiai tiks keptos kukurūzų burbuolės. Nugarinę reikia supjaustyti maždaug piršto storumo gabalėliais arba pirkti jau paruoštą kepti.