Liežuvis tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Liežuvis tešloje


INGREDIENTAI:

500 g jaučio liežuvio,
700 ml mėsos sultinio (tinka iš kubelių),
1 morkos,
1 svogūno,
1 petražolės šakniagumbio,
po žiupsnelį druskos ir
cukraus,
1 stiklinės miltų,
1 stiklinės pieno,
1 kiaušinio.


GAMINIMAS:

Liežuvį užpilkite šiltu sultiniu, užvirinkite, po to ugnį sumažinkite ir virkite ant mažos ugnies maždaug pusantros valandos. Likus 45 min. iki virimo pabaigos sudėkite šiaudeliais supjaustytą morką, petražolę ir svogūną. Išvirusį liežuvį (tada, kai lengvai smunga šakutė) perliekite šaltu vandeniu, nulupkite odelę ir įdėkite į sultinį, kuriame virė.

Pasiruoškite tešlą: piene ištirpinkite šiek tiek druskos, cukraus, įmuškite kiaušinio trynį ir įmaišykite miltus. Po to į gautą vienalytę tešlą atsargiai įmaišykite iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą. Iš sultinio išimtą liežuvį aptepkite tešla ir įdėkite į įkaitintą orkaitę, kad apkeptų. Patiekdami supjaustykite griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668