Raudonųjų serbentų padažas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raudonųjų serbentų padažas


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

Po 4 šaukštus raudonųjų serbentų tyrės ir
alyvuogių aliejaus,
2 šaukštai garstyčių,
sutarkuota apelsino žievelė,
cukraus ir
druskos.

GAMINIMAS:

Serbentus pertrinkite per sietelį ir gautą tyrę sumaišykite su garstyčiomis, aliejumi ir sutarkuota apelsino žievele. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite cukrumi.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668