Raudonųjų serbentų padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raudonųjų serbentų padažas


INGREDIENTAI:

Po 4 šaukštus raudonųjų serbentų tyrės ir
alyvuogių aliejaus,
2 šaukštai garstyčių,
sutarkuota apelsino žievelė,
cukraus ir
druskos.


GAMINIMAS:

Serbentus pertrinkite per sietelį ir gautą tyrę sumaišykite su garstyčiomis, aliejumi ir sutarkuota apelsino žievele. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite cukrumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668