Arabiškos brinzos užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Arabiškos brinzos užkandėlė


INGREDIENTAI:

750 g natūralaus jogurto,
1 šaukšto druskos,
po 2-3 šaukštus petražolių lapelių,
maltų graikinių riešutų branduolių,
virtų tarkuotų morkų.


GAMINIMAS:

Sumaišykite jogurtą su druska, sukrėskite į keturgubą marlės atraižą, padėkite ant tinklelio, apačioje padėkite dubenėlį ir visa tai 2 dienas laikykite šaldytuve. Fogurtas tirštės, nes išbėgs išrūgos.

Po 2 dienų iš gautos masės suformuokite rutuliukus, juos apvoliokite smulkinta petražolių žaluma, maltais graikiniais riešutais arba virtomis tarkuotomis morkomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668