Kalakuto krūtinėlė su džiovintais abrikosais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalakuto krūtinėlė su džiovintais abrikosais


INGREDIENTAI:

Kalakuto krūtinėlė be kaulo,
100 g džiovintų abrikosų,
50 g pistacijų,
2 šaukštai obuolių sulčių,
100 g maltų džiūvėsėlių,
šaukštas tirpinto sviesto,
šaukštas saldžiųjų garstyčių,
3 česnako skiltelės,
džiovintų rozmarinų,
druskos,
šaukštas vandens.


GAMINIMAS:

Dubenėlyje sumaišome džiūvėsėlius, sugrūstus riešutus, smulkiai supjaustytus abrikosus, obuolių sultis, grūstą česnaką, tirpintą sviestą, rozmarinus ir druską.

Krūtinėlės šone padarome įpjovą. Į šią „kišenę" šaukštu sudedame pagamintą įdarą. Kraštus užsiuvame arba susmeigiame mediniais smeigtukais.

Garstyčias sumaišome su vandeniu.

Kepame mėsą įkaitintame grilyje maždaug valandą. Po 15 minučių nuo kepimo pradžios mėsą kartkartėmis vis patepame garstyčių mišiniu.

Iškepusią mėsą suvyniojame į foliją ir paliekame dar 15 minučių pastovėti.

Supjaustome ir tiekiame.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668