(3 porcijos)
250 g maskarponės sūrio,
150 ml grietinėlės,
4-5 šaukštelių su kaupu kakavos miltelių,
100 g cukraus,
5-6 biskvitinių sausainių,
1 šaukšto likerio,
migdolų drožlių.
GAMINIMAS:
Į gilų dubenį dėkite maskarponę, supilkite grietinėlę, suberkite cukrų ir išplakite šluotele iki vienalytės masės. Įberkite kakavos miltelius ir gerai masę išmaišykite mediniu šaukštu. Jei masė bus per tiršta, įpilkite šiek tiek grietinėlės.
Įmaišykite likerį. Sausainius sutrinkite į miltus. Į gilią taurę berkite 1 šaukštelį smulkintų sausainių, tada dėkite maskarponės masės, užberkite sausainių ir vėl dėkite maskarponės. Apibarstykite migdolų drožlėmis.