Marokietiška aviena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marokietiška aviena


INGREDIENTAI:

5 kg avies koja be kaulo,
5 grūstos česnako skiltelės,
3 šaukštai maltų kalendrų,
3 šaukštai kmynų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 šaukštai skysto medaus,
2 šaukštai mėtų padažo,
salotų,
5 šaukštai sezamų pastos,
4 šaukštai natūralaus jogurto,
1 citrinos sulčių,
1 apelsino sulčių.


GAMINIMAS:

Dideliame dubenyje sumaišome česnaką, kalendras, kmynus ir alyvų aliejų.

Mišiniu ištepame avieną ir marinuojame apie 40 minučių.

Mėsą kepame grilyje 30 minučių vartydami.

Išmaišome medų ir mėtų padažą. Mišiniu ištepame avieną prieš 10 minučių iki kepimo pabaigos. Išėmę iš grilio, mėsą suvyniojame į foliją ir paliekame 10 minučių pastovėti.

Išmaišome visus padažo komponentus. Avieną supjaustome. Tiekiame su salotomis ir padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668