Kaliaropių salotos su agurkais ir japoniniais ridikais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaliaropių salotos su agurkais ir japoniniais ridikais


INGREDIENTAI:

Kaliaropė,
agurkas,
0,5 japoninio ridiko,
morka,
svogūnas arba svogūnų laiškų pagal skonį,
druskos, aliejaus arba majonezo.


GAMINIMAS:

Nulupkite kaliaropę, nuskuskite ridiką bei morką ir smulkiai sutarkuokite. Agurką sutarkuokite stambiai. Svogūną arba svogūnų laiškus susmulkinkite. Viską pasūdykite ir sumaišykite su aliejumi arba majonezu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668