T e š l a i:
300 g miltų,
2 šaukštelių kepimo miltelių,
2 kiaušinių,
250 g minkštimo varškės sūrio,
75 g pieno,
80 g alyvuogių aliejaus,
75 g tarkuoto parmezano,
10 čiobrelio šakelių,
4 rozmarino šakelių.
Į d a r u i:
350 g vynuoginių pomidorų,
12 griežinėlių vytinto kumpio.
GAMINIMAS:
Iš miltų, kepimo miltelių, kiaušinių, varškės sūrio, pieno, alyvuogių aliejaus, parmezano, smulkintų čiobrelio ir rozmarino lapelių užminkykite tešlą. Pusę kiekio tešlos iškočiokite. Iš jos išpjaukite 12 skrituliukų ir sudėkite į sviestu pateptas ir miltais pabarstytas kepimo formeles, pabadykite šakute.
Į formeles su įklota tešla įdėkite po du pusiau perpjautus pomidorus. Ant pomidorų uždėkite po griežinėlį kumpio. Viršų užklokite iš likusios iškočiotos tešlos išpjautais skrituliukais. Ant antro tešlos sluoksnio uždėkite kumpio ir pomidorų. Kepkite 25 min. 200 laipsnių orkaitėje. Patiekite papuoštus rozmarinais ir čiobreliais.