4 gabalėliai (po 100 g) vištienos filė,
po 4 salotų ir
šalavijų lapus,
majonezo,
šaukštas alyvuogių aliejaus,
agurkų,
1/2 prancūziško batono,
ridikėlių,
šaukštas tarkuotos citrinos žievelės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Susmulkintus šalavijus sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir tarkuota citrinos žievele, aptepkite šiuo mišiniu vištieną. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite ant grotelių maždaug 10 minučių. Supjaustytą batoną padėkite ant grotelių ir pakepkite maždaug 3 minutes.
Paskui patepkite batono riekeles majonezu, ant viršaus uždėkite po salotos lapą, agurkų ir ridikėlių griežinėlių, galiausiai-mėsą.