500 g avienos filė,
200 ml alaus,
2 svogūnai,
2 raudonos saldžiosios paprikos,
8 ananaso žiedai,
8 vynuoginiai pomidoriukai,
60 ml degtinės,
4 tortiljų paplotėliai.
GAMINIMAS:
Avieną supjaustome kubeliais, užpilame alumi ir padedame 2 valandoms šaltai.
Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais. Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome kvadratėliais.
Mėsą, daržoves ir ananaso žiedus pakaitomis susmeigiame ant iešmų. Kepame įkaitintame grilyje 10 minučių.
Visus produktus nuimame nuo iešmų, sudedame į ugniai atsparų indą, apšlakstome degtine ir padegame.
Ugniai užgesus, padalijame porcijomis. Kiekvieną įvyniojame į paplotėlį ir tiekiame.