(4 porcijos)
500 g pievagrybių,
1 svogūno,
150 g rikotos sūrio,
250 g tarkuoto parmezano sūrio,
150 g grietinės,
2 šaukštų majonezo,
2 skiltelių česnako,
sviesto,
aliejaus,
druskos,
pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Svieste 10 min. apkepkite plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Sudėkite plonais griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir kepkite 15 min. Įdėkite kapoto česnako, įberkite druskos ir pipirų. Pusę paruoštos masės sutrinkite elektriniu smulkintuvu į tyrę.
Likusius grybus dėkite į kepimo formą, pateptą aliejumi. Tada uždėkite grietinės, sumaišytos su majonezu, ant viršaus dėkite rikotos sūrį, grybų tyrę ir apibarstykite tarkuotu parmezanu. Pašaukite į 180 laipsnių karštumo orkaitę ir kepkite 30 minučių.