Grybų ir sūrio apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų ir sūrio apkepas


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
500 g pievagrybių,
1 svogūno,
150 g rikotos sūrio,
250 g tarkuoto parmezano sūrio,
150 g grietinės,
2 šaukštų majonezo,
2 skiltelių česnako,
sviesto,
aliejaus,
druskos,
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Svieste 10 min. apkepkite plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Sudėkite plonais griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir kepkite 15 min. Įdėkite kapoto česnako, įberkite druskos ir pipirų. Pusę paruoštos masės sutrinkite elektriniu smulkintuvu į tyrę.

Likusius grybus dėkite į kepimo formą, pateptą aliejumi. Tada uždėkite grietinės, sumaišytos su majonezu, ant viršaus dėkite rikotos sūrį, grybų tyrę ir apibarstykite tarkuotu parmezanu. Pašaukite į 180 laipsnių karštumo orkaitę ir kepkite 30 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668