Vištų sparneliai su česnakiniu padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištų sparneliai su česnakiniu padažu


INGREDIENTAI:

1 kg vištų sparnelių,
4 šaukštai sojų padažo,
šaukštas medaus,
2 cm imbiero šaknies,
2 šaukštai augalinio aliejaus,
3 česnako skiltelės,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
žiupsnelis džiovintų bazilikų.


GAMINIMAS:

Vištų sparnelius padalinkite į dvi dalis. Sumaišykite visas marinato sudedamąsias dalis, užpilkite juo sparnelius ir pastatykite į šaldytuvą mažiausiai trims valandoms (galite ir visai nakčiai). Išdėliokite sparnelius ant skardos ir pašaukite 30-40 minučių į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.

Kepimo metu 2 kartus juos apliekite likusiu marinatu. Patiekite su česnakiniu padažu: vienodomis porcijomis sumaišykite grietinės, majonezo, įdėkite spausto česnako skiltelę ir žalumynų, kuriuos mėgstate.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668