Daržovių sriuba su dviejų rūšių sūriais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daržovių sriuba su dviejų rūšių sūriais


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

(2 porcijos)
2 bulvių,
1 saliero stiebo,
1 morkos,
100 g puskiečio arba kietojo sūrio,
100 g brinzos,
100-250 ml pieno (priklauso nuo to, kokio tirštumo sriubą verdate),
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
pagal skonį druskos,
pipirų,
žalumynų.

GAMINIMAS:

Supjaustykite kubeliais nuluptas bulves, susmulkinkite saliero stiebą. Suberkite paruoštas daržoves į puodą su įkaitintu aliejumi, pakepinkite ant stiprios ugnies, po to užpilkite karštu vandeniu taip, kad semtų per pusantro piršto. Uždenkite puodą ir daržoves 10 min. patroškinkite.

Morką smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite, suberkite į troškinį ir troškinkite toliau, kol daržovės pasidarys minkštos (jei reikia, įpilkite papildomai karšto vandens). Ataušinkite, sumalkite virtuviniu kombainu. Smulkiai sutarkuokite 2 rūšių sūrį, suberkite į sumaltas daržoves.

Supilkite pieną ir gerai išmaišykite. Jei trūksta druskos, pipirų-įberkite. Sriubą maišydami pakaitinkite ant silpnos ugnies maždaug 5 min., kad sušiltų. Išpilstykite į dubenėlius ir pabarstykite smulkintais žalumynais. Patiekite su šviežia duona.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668