1/2 stiklinės pupelių,
1/4 stiklinės ryžių,
200 g fermentinio sūrio,
2 svogūnų,
2 kiaušinių,
1 stiklinės pieno,
2 šaukštų aliejaus,
1 šaukštelio pomidorų padažo,
trupučio druskos,
riebalų formai patepti.
GAMINIMAS:
Pupeles nuplaukite ir mirkykite 10 val. Išvirkite tame pačiame vandenyje. Ryžius nuplaukite ir biriai išvirkite užpylę 1,5 stiklinės pupelių nuoviro. Svogūnus supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Ryžius ir pupeles sumalkite, įpilkite pieno, įdėkite sutarkuotą fermentinį sūrį, kiaušinių trynius, keptus svogūnus, pomidorų padažą.
Suberkite prieskonius ir įmaišykite gerai išplaktus baltymus. Formuokite blynus, dėkite juos ant riebalais pateptos skardos ir kepkite apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje.