Grikių miltų blynai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grikių miltų blynai su grybais


INGREDIENTAI:

100 g miltų,
100 g grikių miltų,
2 šaukštelių sausų mielių,
100 ml pieno,
3 šaukštų grietinės,
1 kiaušinio,
15 g sviesto,
druskos,
aliejaus kepti,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
400 g marinuotų grybų.


GAMINIMAS:

Iškepkite blynus. Dubenyje sumaišykite miltus, druską, mieles. Kitame inde sumaišykite pieną, vandenį, grietinę ir atskirtą kiaušinio trynį. Visa tai palengva pildami į miltus maišykite, o supylus 2-3 min. maišykite nesustodami, kol masė bus vientisa.

Tešlą pridenkite ir padėkite šiltoje vietoje 30 min., po to įdėkite sviestą ir dar palikite 15 min. Kiaušinio baltymą su kepimo milteliais išplakite iki standžių putų, sudėkite į tešlą ir išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, jo pilkite po nedaug ir kepkite blynus iš abiejų pusių iki gražios aukso spalvos. Patiekite su marinuotais grybais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668