Pita su špinatais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pita su špinatais


INGREDIENTAI:

500 g šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos,
kelių didelių saujų šviežių špinatų (tinka ir šaldyti),
300 g kieto sūrio,
alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu-jie įgaus ryškią spalvą. Nuvarvinkite, sudėkite į dubenį, įberkite druskos, pipirų, įpilkite citrinų sulčių ir viską susmulkinkite. Iškočiokite vieną tešlos lakštą, jį dėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.

Tešlą aptepkite aliejumi, apibarstykite tarkuotu sūriu, ant viršaus dėkite špinatų mišinį, o ant jo užtarkuokite sūrio. Užklokite antrą iškočiotą tešlos lakštą, aptepkite aliejumi, apibarstykite sūriu. Pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus. Padažas: grietinę sumaišykite su jogurtu. Labai tiks padažas Tzadziki,-jo galite nusipirkti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668