500 g šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos,
kelių didelių saujų šviežių špinatų (tinka ir šaldyti),
300 g kieto sūrio,
alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu-jie įgaus ryškią spalvą. Nuvarvinkite, sudėkite į dubenį, įberkite druskos, pipirų, įpilkite citrinų sulčių ir viską susmulkinkite. Iškočiokite vieną tešlos lakštą, jį dėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Tešlą aptepkite aliejumi, apibarstykite tarkuotu sūriu, ant viršaus dėkite špinatų mišinį, o ant jo užtarkuokite sūrio. Užklokite antrą iškočiotą tešlos lakštą, aptepkite aliejumi, apibarstykite sūriu. Pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus. Padažas: grietinę sumaišykite su jogurtu. Labai tiks padažas Tzadziki,-jo galite nusipirkti.