Lauro lapų, gelsvių ir kadagio uogų marinatas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lauro lapų, gelsvių ir kadagio uogų marinatas


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

2 šakelių gelsvės,
6 šakelių petražolių,
4 laurų lapų,
1 skiltelės česnako,
2 laiškinių svogūnų,
1 svogūno,
6 kadagio uogų,
12 juodųjų pipirų grūdelių,
nedidelio gabalėlio apelsino žievelės,
750 ml raudonojo vyno.

GAMINIMAS:

Česnaką nulupkite ir sugrūskite, laurų lapus patrinkite, sulaužykite ir dėkite į puodą kartu su visomis smulkintomis žolelėmis ir svogūnu, suberkite kadagio uogas, pipirus, įmeskite apelsino žievelę, supilkite vyną ir 250 ml vandens.

Ant stiprios ugnies užvirinkite, o kai užvirs, ugnį sumažinkite ir virkite, kol neliks alkoholio skonio. Nukaiskite ir palikite atvėsti. Į dubenį dėkite mėsą, užpilkite atšalusiu marinatu ir palaikykite mažiausiai 4 valandas. Jei mėsą marinuosite per naktį, ji bus minkštesnė ir kvapnesnė.

Būtų gerai, kad bent kartą mėsą apverstumėte. Prieš kepdami mėsą nusausinkite. Marinatą perkoškite ir juo galite apšlakstyti kepamą mėsą arba jį panaudoti padažui. Tinka marinuoti kietesnę mėsą. Tokiame kiekyje marinato galite marinuoti 1,5 kg mėsos.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668