1,2 kg jautienos išpjovos,
100 ml burbono,
2 šaukštai citrinų sulčių,
3 šaukštai cukraus,
200 ml vandens,
60 ml tamsiojo sojų padažo,
šaukštas Vusterio padažo,
šaukštelis maltų juodųjų pipirų,
truputis aštraus pipirinio padažo.
GAMINIMAS:
Dideliame dubenyje sumaišome visus komponentus, išskyrus mėsą.
Mėsą nuplauname, nusausiname ir įdedame į marinatą. 10-12 valandų laikome šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Kepame mėsą įkaitintame grilyje vidutinėje temperatūroje 20 minučių. Kepdami vieną kartą apverčiame.
Iškepusią mėsą įdedame į pašildytą dubenį ir paliekame 10 minučių pastovėti. Paskui supjaustome griežinėliais.