Jautiena, marinuota su burbonu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena, marinuota su burbonu


INGREDIENTAI:

1,2 kg jautienos išpjovos,
100 ml burbono,
2 šaukštai citrinų sulčių,
3 šaukštai cukraus,
200 ml vandens,
60 ml tamsiojo sojų padažo,
šaukštas Vusterio padažo,
šaukštelis maltų juodųjų pipirų,
truputis aštraus pipirinio padažo.


GAMINIMAS:

Dideliame dubenyje sumaišome visus komponentus, išskyrus mėsą.

Mėsą nuplauname, nusausiname ir įdedame į marinatą. 10-12 valandų laikome šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.

Kepame mėsą įkaitintame grilyje vidutinėje temperatūroje 20 minučių. Kepdami vieną kartą apverčiame.

Iškepusią mėsą įdedame į pašildytą dubenį ir paliekame 10 minučių pastovėti. Paskui supjaustome griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668