125 g margarino,
75 g cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus,
3 kiaušinių,
250 g kvietinių miltų,
žiupsnelio druskos,
250 ml pieno,
125 ml mineralinio vandens,
1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių.
GAMINIMAS:
Kiaušinių baltymus ir trynius atskirkite. Sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, trynius ir druską sukite, kol visiškai ištirps cukrus. Baltymus išplakite iki standžių putų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
Į miltus maišydami pilkite pieną, sudėkite sviestą, cukrų ir trynių masę. Gerai išmaišykite. Tada supilkite mineralinį vandenį, vėl gerai išmaišykite. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus. Galima kepti storiems vafliams pritaikytoje vaflinėje arba keptuvėje su aliejumi. Prieš patiekiant apibarstykite miltiniu cukrumi ir cinamonu.