Kapučino želė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kapučino želė


INGREDIENTAI:

5 šaukšteliai želatinos,
600ml stiprios kavos,
100g rudojo cukraus,
4 šaukštai kavos likerio
150ml riebios grietinėlės.


GAMINIMAS:

1. Įpylę į puodą ketvirtadalį kavos, brinkiname želatiną. Paskui įpilame dar ketvirtadalį kavos ir suberiame cukrų. Palengva kaitiname, nuolat maišydami, kol želatina visškai ištirpsta.
2. Puodą nukaičiame ir paliekame atvėsti. Likusią kavą sumaišome su likeriu. Perpilame į 700ml talpos formą arba 6 taures ir laikome šaltai.
3. Grietinėlę išplakame ir konditeriniu švirkštu gražiai uždedame ant viršaus ir tiekiame.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668