(2 porcijos)
1 avokado,
80 g virtų išlukštentų krevečių,
6 mocarelos sūrio mažųjų kamuoliukų,
0,5 česnako skiltelės,
8 vynuogių be kauliukų,
80 g kietojo sūrio,
2 šaukštų majonezo,
2 šaukštų citrinų sulčių,
žiupsnelio druskos.
GAMINIMAS:
Perpjaukite išilgai avokadą, išimkite kauliuką, išskobkite minkštimą, žievės laivelio vidų ir minkštimą pašlakstykite citrinų sultimis. Supjaustykite avokado minkštimą, krevetes smulkiais gabalėliais, vynuoges-išilgai, sutarkuokite kietąjį sūrį, smulkiai sukapokite arba sutraiškykite spaudykle česnako skiltelės puselę, perpjaukite pusiau 4 mocarelos kamuolėlius (jei ėmėte mažuosius sūrio kamuolėlius).
Į paruoštus produktus sudėkite majonezą, viską permaišykite ir tuo mišiniu įdarykite avokado žievelės laivelius. Viršuje padėkite po mocarelos kamuoliuką. Vietoj vynuogių į avokadų ir dviejų rūšių sūrio salotas galite dėti smulkiuosius pomidorus (vyšninius).