500 g sluoksniuotos tešlos,
svogūnas,
2 kiaušiniai,
300 g špinatų,
150 g brinzos,
150 g kietojo sūrio,
kalendrų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Špinatus nuplaukite, susmulkinkite, apkepkite, apibarstykite druska ir pipirais, sumaišykite su sutarkuotu brinzos ir kietuoju sūriu, kiaušiniais bei žalumynais. Pusę tešlos iškočiokite ir patieskite ant aliejumi patepto kepimo formos dugno (tešla turi dengti ir formos kraštus).
Ant viršaus sudėkite paruoštą įdarą. Likusią tešlą iškočiokite ir uždėkite ant įdaro. Viršutinį tešlos sluoksnį subadykite šakute, patepkite kiaušiniu ir pašaukite į įkaitintą iki 160 laipsnių temperatūros orkaitę 35-40 minučių.