5 bulvių,
170 g sūrio "Parmigiano Regiano",
250 g bemielės sluoksniuotos tešlos,
0,5 l pieno,
100 g vytinto kumpio.
GAMINIMAS:
Pirmiausia reikėtų atitirpinti tešlą. Išvirkite bulves su lupenomis, jas pasūdykite, nuvalykite ir sutrynę sumaišykite su puse tarkuoto sūrio. Iškočiokite tešlą, ant jos sudėkite bulvių masę, suvyniokite ir aptepkite plaktu tryniu. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 minučių.
Kol štrudelis keps, galite pasruošti padažą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir pakepinkite kol pageltonuos. Supilkite pieną ir sudėkite likusį sūrį. Maišykite iki vientisos masės ir pagardinkite triufelių aliejumi. Štrudelį patiekite su plonais vytinto kumpio griežinėliais.