250 g makaronų (vamzdeliais),
240 g pievagrybių,
230 g sūrio,
200 ml grietinėlės,
240 g juodųjų alyvuogių be kauliukų,
150 g šaldytų krevečių,
1 svogūno.
GAMINIMAS:
Makaronus apie 3 min. apvirkite ir pakiškite po šaltu vandeniu. Nukoškite. Pirmiausia su aliejumi apkepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną (apie 5 min.), sudėkite pjaustytus pievagrybius (dar 3 min.) ir tuomet suberkite didžiąją dalį krevečių. Pabarstykite prieskoniais ir viską apie 4 min. patroškinkite.
Atvėsinkite. Į paruoštą įdarą dar įberkite tarkuoto sūrio ir įdarykite makaronus. Padažas: alyvuoges ir kaparėlius susmulkinkite, įdėkite šaukštą garstyčių ir likusias krevetes. Dar supilkite šiek tiek paplaktą grietinėlę. Makaronus sudėkite į kepimo indą, užpilkite padažu ir apie 10 min. kepkite 200 laipsnių orkaitėje.