1 morka,
apelsino žievelė,
1/2 stiklinės uogienės,
1/2 stiklinės pieno,
50 ml aliejaus,
vanilinio cukraus,
400 g varškės,
2 stiklinės kvietinių miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
50 g šokolado.
GAMINIMAS:
Sumaišykite varškę, sutarkuotą smulkia trintuve morką ir vieno apelsino žievelę, vanilinį cukrų, uogienę, aliejų į vienalytę purią masę. Įpilkite į ją pieno,
lengvai išplakite ją plaktuvu. Tada iš lėto berdami miltus ir kepimo miltelius užmaišykite tešlą.
Skardą išklokite folija ar kepimo popieriumi, gerai patepkite aliejumi, suformuokite iš tešlos nedidelius rutuliukus ir pašaukite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę. Iškepusius rutuliukus pabarstykite šokolado drožlėmis.