4 gabalėliai ančių krūtinėlių (maždaug po 175 g kiekvienas),
2 svogūnai,
4 skiltelės česnako,
6 šaukštai brendžio,
2-3 laurų lapeliai,
2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių,
2 šaukštai maltų juodųjų pipirų,
druskos,
žalumynų.
GAMINIMAS:
Krūtinėlių odelę nuimame. Mėsą įtriname druska ir paliekame trumpam pastovėti.
Svogūnus ir česnako skilteles nulupame, smulkiai supjaustome. Sumaišome su brendžiu, sutrupintais laurų lapeliais, pipirais ir petražolėmis.
Marinatą užpilame ant mėsos ir valandai padedame šaltai.
Kepame įkaitintame grilyje 25-30 minučių.
Prieš tiekdami supjaustome plonais griežinėliais. Apibarstome smulkiai supjaustytais žalumynais.